Minusta

Graafinen suunnittelu / web-suunnittelu

Digitaalinen sisällöntuottaja
Nettisivu- ja brändisuunnittelija
kirsi.p.salonen@gmail.com
JÄMSÄ

Olen 46-vuotias digitaalinen sisällöntuottaja, media-alan osaaja, sekä verkkosivu- ja visuaalinen suunnittelija

Koulutukseltani olen Liikuntatieteiden Maisteri / luokanopettaja, liikunnanohjaaja ja media-palvelujen toteuttaja. Minulta löytyy 14 vuoden ajalta kokemusta luokanopettajan työstä ja toukokuussa 2019 valmistuin Mediapalvelujen toteuttajaksi web-suunnittelun ja graafisen suunnittelun alalta. Kesäkuussa 2019 perusti toiminimen Kirsi Salonen Creative

Tavoiteena on luoda loppuelämän mittainen nousujohteinen työura digitaalisen sisällöntuotannon, monipuolisen koulutustaustan ja kokemusten luoman asiantuntijuuden, verkkosivusuunnittelun ja graafisen suunnittelun parissa, jossa tavoitteena on kehittyä ja kasvaa kirjoittajan ja suunnittelijan työssä ja olla omalta osaltani luomassa mielenkiintoista sisältöä ja luomassa yritysten mitä moninaisempia ilmeitä.

Vahvuudekseni koen hyvät kielelliset taidot, asiantuntijuuden monipuolisen koulutustaustani ja kokemusteni ansioista, Adoben ohjelmien sekä WordPress-käyttöjärjestelmän monipuolisen hallinnan,  hyvät tunne- ja ajattelun taidot, luovuuden, pitkäjänteisyyden, asiakaslähtöisyyden ja oppimaan oppimisen taidot.

Koulutus ja taidot

Taidot

N

Digitaalinen sisällöntuotanto

N

Monipuolinen asiantuntijuus

N

Kirjoittaminen

N

Wordpress-verkkosivujen toteuttaminen

N

Adobe Creative Cloud - ohjelmistojen hallinta

N

Graafinen suunnittelu

N

Brändäys

N

Asiakaspalvelu

N

Ajattelu- tunneäly- ja sosiaaliset taidot

Tampereen Seudun
Ammattiopisto Tredu

Mediapalvelujen toteuttaja

05/2019

Opintojaksoihin kuuluivat mm. monipuolisten mediamateriaalien suunnitteleminen ja toteuttaminen Adobe Creative Cloud:n media-alan ohjelmilla, painamista edeltävät työvaiheet, digitulostaminen ja viimeistely. Verkkosivusuunnittelu, valokuvaus ja kuvankäsittely sekä media-alalla toimiminen. Graafisen suunnittelun töiden toteuttaminen alusta loppuun.

Jyväskylän yliopisto

Luokanopettaja / liikunnan- ja
terveystiedon opettaja

05/2009

Luokanopettajan opinnot Jyväskylän yliopiston OKL:ssä ja liikunnan ja terveystiedon maisteriopinnot (liikuntapedagogiikka) liikunnanohjaajien erillisryhmässä Jyväskylän yliopiston Liikutatieteellisessä tiedekunnassa. Kaksoiskelpoinen luokanopettaja.

Suomen Urheiluopisto, Vierumäki

Liikunnanohjaaja 5 / 2000

Klikkaamalla otsikkoa pääset katsomaan visuaalista CV:ni.

Työkokemus

Media-alan yrittäjä

Freelancer-luokanopettaja

06/2019- Nykyhetki

  • Olen suunnitellut ja toteuttanut yrittäjille nettisivuja, yrityksen ilmeeseen soveltuvia logoja, julisteita, flyereita, lehtimainoksia, käyntikortteja ym. ja tätä kautta myös rakentanut omalta osaltani yritysten brändi-ilmeitä. Tämän lisäksi tähän työhön liittyvää konsultointia ja opettamista sekä asiakaspalvelua yms. Nettisivuja olen toteuttanut WordPressillä ja maailman suosituimmalla Divi-teemalla. Itsellä ja monella asiakkaallani on palveluntarjoajana edullinen ja hyvä Domainhotelli.

    Olen tutustunut myös Wix-nettisivualustaan Jämsän Retki-Veikkojen kotisivujen juniorisivustojen päivitysten kautta. Olen valmis tutustumaan ja opettelemaan myös muiden alustojen käyttöä nettisivuprojekteissa. Digitaalista sisällöntuotantoa teen mille sometileilleni, jonka lisäksi olen tehnyt sisällöntuotantoa myös Jämsän Retki-Veikkojen ja Himostrailin sometileille.

  • Luokanopettajan sijaisuudet vakkarikoululla sivutoimisen yrittäjyyden ohella.

Luokanopettaja

08/2009 – 08/2017

  • Eri mittaiset luokanopettajan sijaisuudet eri kouluilla, joista 5 täyden lukuvuoden mittaista. Muut yhden päivän – 7kk:n mittaisia. Kokemusta monipuolisesti luokista 1-6 alakoulun puolella.

Yritys

Kirsi Salonen Creative
Y-tunnus: 3006166–4

Yhteystiedot

Kirsi Salonen
kirsi.p.salonen@gmail.como
Jämsä, FINLAND