PALVELUT

Palveluni

Tarvitsetko logoa, nettisivustoa, yhtenäistä graafista ilmettä tai vaikka lehtimainosta yrityksesi palveluiden esittelemiseen tai ehkä uutta käyntikorttia? Minulta onnistuu edellämainitut graafisen alan monipuoliset työt, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin katsotaan, miten voin auttaa!

Graafinen suunnittelu

Minulta käy kädenkäänteessä monipuoliset graafisen suunnittelun työt, kuten logon, julisteen, lehtimainoksen, esitteen, kirjan taittotöiden, kuvankäsittelyn tai käyntikorttien suunnittelu ja toteutus.

Web-suunnittelu

Suunnittelen ja toteutan nettisuvustoja WordPressilla ja maailman suosituimmalla WordPress-teemalla Divillä! Kokemusta löytyy kahden nettisivun suunnittelun verran.

Brändäys

Kokemusta löytyy jo kolmen eri henkilön yrityksen brändin suun- nittelusta, johon on kuulunut värimaailman hahmottelu ja siihen kuuluvat erilaiset työt, kuten logo, julisteet, lehtimainokset ja nettisivusto.

Konsultaatio ja opettaminen

Minulta löytyy mediapalvelujen toteuttajan, luokan-, liikunnan ja terveystiedon sekä liikunnanohjaajan koulutukset, joten voin jakaa asiantuntijuuttani niiden parissa!

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto onnistuu minulta myös mm. nettisivustoille, jos asiakas kokee tarvetta tekstin tuottamiseen, oikolukuun, kirjoitusvirheiden korjaamiseen ym.

Luokanopettajan sijaisuudet

Olen kouluttautunut aiemmin myös luokan-, liikunnan- ja terveystiedon opettajaksi sekä liikunnanohjaajaksi, joten teen graafisen alan töiden lisäksi myös luokanopettajan sijaisuuksia verokortilla.

yritys

Kirsi Salonen Graphic Design
Y-tunnus: 3006166–4

yhteystiedot

Kirsi Salonen
kirsi.p.salonen@gmail.como
Tampere, FINLAND

 

Seuraa somessa