Nettisivut
edullisesti

TOTEUTETAANKO SINULLE NETTISIVUT?

Näyttävää ja responsiivista Divillä!

Divi-teema on Elegant Themesin WordPress-teema, joka on maailman käytetyin. Sivujen rakentaminen perustuu niiden rakentamiseen visuaalisella sivun rakentajalla, Divi-builderilla. Rakentaminen on suhteellisen helppoa.

Tosin aluksi joutuu kyllä perehtymään, niin kuin ihan mihinkä tahansa asiaan. Asiakkaan on kuitenkin mahdollista oppia itsekkin pävittämään sivujaan, kun koodausosaamista ei välttämättä tarvitse.

Divillä rakennetut sivut on helppo saada responsiiviisksi eli näkymään hyvin myös muissakin näkymissä kuin työpöytänäkymässä. Sivut ovat myös nopeasti latautuvat, joka on tärkeää. Divillä on myös helppo rakentaa nykyaikaista ilmettä sivuille.

Omien sivujen rakentamisen kautta minulla on nyt n. kahden vuoden kokemus Divillä sivuston kokoamisesta ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Siihen aikaan on liittynyt lukematon määrä opiskelua; yrittämistä, erehtymistä ja niitä onnistumisakin!

Olen käyttänyt hyödyksi sekä valmiita sivun osia, soveltanut niitä sekä rakentanut itse. Nämä omat sivuni ovat toimineet oppimisalustana tämän Divi-teeman osalta ja olen kyllä ollut teemaan erittäin tyytyväinen. Opiskelua se on vaatinut, niin kuin ihan mikä tahansa uusi asia, mutta opettelu on ollut samalla haastavaa mutta kivaa ja palkitsevaa, suosittelen lämpimästi Diviä!

Tekemiäni nettisivustoja

Nettisivut

LH Rakennus ja Saneeraus Oy:n sivusto / https:/lhrs.fi

Nettisivut

Pirkanmaan rakennuttajapalvelu Oy:n nettisivusto osoitteessa https://pirkanmaanrakennuttajapalvelu.fi

Nettisivusuunnittelu

Kuntavaaliehdokassivusto / https://www.maijaylistalo.fi/

Nettisivusuunnittelu

Sport Laser Suomi -nettisivusto / https://sportlasersuomi.fi

Nettisivut Kirsi Salonen Graphic Design

Omat nettisivut / https://kirsisalonen.fi

Nettisivujen hinnoittelu

Responsiiviset nettisivut EDULLISESTI WordPress.org -julkaisujärjestelmällä maailman suosituimmalla Divi-teemalla! Hinnat ovat alaken-hintoja sekä suuntaa-antavia ja se muodostuu lopulta työn laajuuden ja vaativuuden perusteella. Hintaan lisätään alv. 24%.

yritys

Kirsi Salonen Graphic Design
Y-tunnus: 3006166–4

yhteystiedot

Kirsi Salonen
kirsi.p.salonen@gmail.como
Tampere, FINLAND

 

Seuraa somessa