Graafinen suunnittelu

Työnäytteitäni

Alla olevista kuvagallerioista löytää muutamia malleja graafiseen alaan liittyvistä töistäni.

Logot

Logot suunnittelen vektori- ja piirto-ohjelmalla Adobe Creative Cloudin Illustratorilla asiakkaan toiveita kuunnellen. Asiakas saa useamman vaihtoehdon, mistä valita. Yksi korjauskierros kuuluu hintaan. Lisämaksulla saa uusia versioita.

Logopakettiin kuuluu suunnittelu, toteutus ja tarkoituksenmukaiset tiedostomuodot: PDF, jpg, png. Asiakas saa myös tiedostomuodon, joka soveltuu somen neliönmuotoiseen profiilikuvaan sekä logon vaalealle että tummalle taustalle.

Logonpaketin hinta. alk. 400€ + alv

 

 

Käyntikortit

Kuvissa olevat käyntikortit olen suunnitellut pankkikorttikokoon 86 mm x 54 mm Adobe Illustratorilla. Käyntikortti suunnitellaan asiakkaan värimaailmatoiveita ja yritysilmeen mukaisesti. Saat itsellesi painokelpoisen tiedoston. Yksi korjauskierros kuuluu hintaan.

Käyntikortin suunnittelun hinta alk. 150€+ alv.


Mainokset, julisteet
ja flyerit

Tarvitsetko tyylikästä esitettä, julistetta tai lehtimainosta? Julisteiden, flyereiden tai mainosten suunnitteluun käytän Adobe Illustratoria, Photoshopia ja taittoohjelmaa Indesignia. Kuvissa olevat julisteet ovat A5–A4 -kokoisia. Saat itsellesi painokelpoisen tiedoston, yksi korjauskierros kuuluu hintaan.

Juliste alk. 150€ + alv.
Yksi korjauskierros kuuluu hintaan. Uusista versioista veloitetaan erikseen. Sisällöntuotanto ei kuulu hintaan.
Flyer
alk. 150€ + alv.
Yksi korjauskierros kuuluu hintaan. Uusista versioista veloitetaan erikseen. Sisällöntuotanto ei kuulu hintaan.
Lehtimainos alk. 150€ + alv
Yksi korjauskierros kuuluu hintaan. Uusista versioista veloitetaan erikseen. Sisällöntuotanto ei kuulu hintaan.

Monisivuiset esitteet alk. 230€ + alv
Yksi korjauskierros kuuluu hintaan. Hintaa riippuu laajuudesta ja sivumäärästä. Uusista versioista veloitetaan erikseen. Sisällöntuotannosta veloitetaan erikseen.

 

Kirjantaitto

Viimeisimpänä projektina minulla on ollut treenipäiväkirjan toteuttaminen. Toteutin hiihtäjän, kestävyysurheilijan ja suunnistajan treenipäiväkirjan. Lisää tietoa blogipostauksessa Tulin näin ja toteutin treenipäiväkirjan.

Yleisesti taiton sivuhinta 7€ – 35€ + alv. työmäärästä riippuen. Yksi korjauskierros kuuluu hintaan. Saat itsellesi painokelpoisen tiedoston.

Mm. kuvat, vektorikuvat, värialueet lisäävät työmäärää ja vievät huomattavasti enemmän aikaa kuin tekstin juoksuttaminen sivulle sekä fonttivalinnat, sommittelu ym.

 


graafisen alan muut työt

 Jos tarvitset joitakin muita kuin edellä mainittuja graafisen suunnittelun palveluita, kysy ihmeessä, niin katsotaan miten voin auttaa!

Graafisen suunnittelun tuntihinta 50€ – 75€ / h
Media-alaan liittyvät muut työt alk. 40€ / h

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

hinnoittelusta

Graafisen suunnittelijan työn hintaan vaikuttavia asioita:

Työhön käytetty aika: asiakkaan kanssa käydyt viestittelyt, keskustelut, aineiston / tiedon haku, ideointi, työn toteutus, korjauskierrokset, painotiedostojen teko ja niiden lähetys asiakkaalle tai painoon.

Työn käyttöikä
Työn merkitys ja arvo asiakkaalle:
Työn / tuotteen näkyvyys

Tällä sivulla on mainittu esimerkkejä luovuutta ja ajattelua vaativista töistä, joiden hinnoitteluun yleensä vaikuttaa työhön käytetyn ajan lisäksi tuotteen arvo asiakkaalle.

Tuotttaako työ näkyvyyttä? Kenties paikallisesti, valtakunnallisesti tai jopa kansainvälisesti?

Onko työn luonne kertakäyttöinen vai onko tuotetta tarkoitus käyttää pidempiaikaisesti? Mitä suurempi näkyvyys tuotteella on tai mitä pidempiaikaiseen käyttöön se on tarkoitettu, sitä suurempi on työn merkitys ja arvo asiakkaalle.

Ammattiohjelmat, laitteiden kulut, oma koulutus, sähkö- ja puhelinkulut, matkakulut, verot, lakisääteiset eläkemaksut, vakuutukset  yms.

Graafisella suunnittelijalla on luovuutta vaativien suunnittelutöiden lisäksi nk. rutiinitöitä, jotka hinnoitellaan hieman eri tavalla. Tosin luova ja rutiinityö monesti kietoutuu yhteen.

Työn hinta on kuitenkin aina suuntaa antava, koska jokainen työ on uniikki omanlaisine työvaiheineen ja työhön menevä aika on aina tapoauskohtainen.

yritys

Kirsi Salonen Graphic Design
Y-tunnus: 3006166–4

yhteystiedot

Kirsi Salonen
kirsi.p.salonen@gmail.como
Tampere, FINLAND

 

Seuraa somessa